Vi gjør det enklere å kjøpe og selge bil

 

FORSIDEN   /   NYBILGARANTI   /   BRUKTBILGARANTI   /   BOBILGARANTI   /   OM OSS   /   KONTAKT OSS

 
 
  Nytt om bilgaranti i media   Car Protect informerer:  
Dette er positivt for restverdien på biler.
(HegnarOnline - 06.3.11 00:03)
 
 
 
 
 
 


 
Car Protect og Bruktbilgruppen inngår samarbeid.
Publisert 26 mars, 2011
Car Protect og Bruktbilgruppen inngår samarbeid i forbindelse med garanti på nye
og brukte biler.

Bruktbilgruppen forhandler frem suverene innkjøpsavtaler og betingelser for våre medlemmer som består av bruktbilhandlere i Norge. Link:
www.bruktbilgruppen.no
 

Pressemelding, 5 års nybilgaranti
Publisert 4 mars, 2011

Det er ikke bare bilfabrikkenes importører som kan tilby 5 års nybilgaranti. Forhandlere som selv tar inn biler fra utlandet, kan nå også tilby dette. I det siste har den nye 5 års nybilgarantien blitt mye omtalt i media, og da i  hovedsak den garantien som tilbys av bilimportørene. Lite omtalt er at forhandlere som importerer biler fra utlandet utenom fabrikkens importørledd, og som ikke har en fabrikkgarantiavtale i ryggen, også kan tilby et 5 års nybilgaranti-program, eller mer presist, et utvidet garantiprogram som overtar når nybilgarantien fra fabrikken utløper, og som til sammen gir en 5 års nybilgaranti, uttaler Torbjørn Lind, Daglig leder i Car Protect.no AS.

Bilgarantien som Car Protect tilbyr er rettet mot importører og forhandlere som selv tar inn biler fra utlandet for videresalg, det vil si de som tar inn biler utenom fabrikkens importørledd. Car Protect tilbyr også en utvidet nybilgaranti til forhandlere på biler som er solgt nye i Norge gjennom fabrikkens importør før 01.01.11, og som fortsatt har gyldig fabrikksgaranti.

Les mer om Car Protects nybilgaranti

Les hele pressemeldingen i Pdf-format
 


 

 

Car Protect.no AS. Vakåsveien 9, N-1395 Hvalstad. Org nr: 890 025 102.  Tlf: +47 47608407  /  Fax: +47 94770404  /  Mail: Info@carprotect.no


Sitemap:
Forsiden - Nybilgaranti - Bruktbilgaranti - Bilgaranti - Om oss - Kontakt oss